Tilbage til forsiden - klik her

Nyheder

HJÆLP SØGES!

Kilde/Info fra: Bestyrelsen den 2016-05-19

Der er mange opgaver der skal løses i Langaa SF, nogle er af praktisk karakter, andre kan løses via møder og fra computeren!

Vi, det vil sige bestyrelsen i Langaa SF kunne godt tænke os at få hjælp til noget af det praktiske arbejde der er.
Det vil sige vandløbspleje, klipning af kanter, stier og andre gøremål ved vandløbene. Derudover er der flere tiltag henover året, der er f.eks. konkurrencer hvor der også sagtens kunne bruges en praktisk hånd med!

Så derfor kunne vi godt tænke os at danne et arbejdshold, ikke at man skal stille op hver gang der er noget, men således at vi har en mulighed for at få den fornødne hjælp henover året!

Derfor et dette et opråb til alle vores fantastiske medlemmer af foreningen om at melde jer til arbejdsgruppen/holdet, der udover at arbejde også kan mødes i almindelighed for at fiske, eller blot hygge med en kop kaffe eller hvad der kan falde for dagen og hjertet.

Vi vil alle have en dejligt fiskevand at besøge og værne om, så derfor kunne det være dejligt om der var flere skuldre med til at løfte den praktiske del af arbejdet! Foreningen vil naturligvis være vært for vådt og tørt til disse, lad os kalde dem foreningsdage.
Så for at få det hele sat i system, så er i meget velkomne til at ringe eller skrive til Peter Fosgerau: Mobil 26371904 e-mail peter196@live.dk

På bestyrelsens vegne!

Peter Fosgerau


 

Slut paa siden
End of page