Tilbage til forsiden - klik her

Nyheder

Vedr. Indberetning af Laks, Ørreder, Gedder (og evt øvrige fangster).

Kilde/Info fra: Webmaster den 2014-11-13
Kære Fiskekollegaer

Allerførst:
Sidste frist for indberetning for denne sæson er 31. december 2014.


For medlemmer i LSF og Dagkortfiskere i LSF fiskevande.
Lidt gentagelse fra en tidligere meddelelse.

Via Gudenåsammenslutningen pågår der i øjeblikket et arbejde omkring et fælles indberetningssystem for de 4 foreninger nedstrøms tangeværket.

Dette system er allerede oprettet for LSF-medlemmer samt LSF-dagkortfiskere,
og har således allerede kørt i hele sæsonen 2014.

I behøver derfor ikke længere at indberette jeres Laksefangster 2 forskellige steder. Det er nok at gøre dette via den almindelige indberetning på Medlemssiden under menuen Medlems login, hvor jeres andre fiskearter Ørred og Gedder mm. også kan indberettes.

Hvis man ikke ønsker at have en fangstdagbog, som findes under Medlems login, kan man Fangst og 0-indberette via menuen Indberetning 4 linjer nede på menuen.
Her er ulempen dog, at man skal skrive sit navn og medlemsnummer, hver gang man går ind ud herfra.
Man logger ind ved at skrive navnet vist i det grønne billede.
Når du har klikket på Indsend dine fangstdata – husk kun ét klik- får du straks at vide, om indsendelsen er ok. Det er den, hvis grøn skrift bliver stående. Ved manglende udfyldelse kommer der rød skrift, som fortæller, hvad du mangler at udfylde. Har du har flere fisk som du skal indberette, kan du blot fortsætte uden at logge ud. Den gamle tekst bliver stående og du tilretter blot de enkelte felter til en ny fangst.
Det nævnte system uden Fiskedagbog kan anvendes fra vores egen hjemmeside langaa-sf.dk samt fra gudenaalaksen.dk og naturligvis også fra den nye hjemmeside fra Gudenaasammenslutningen, når denne bliver annonceret i udgangen af 2014 eller primo 2015.
Når de øvrige foreninger bliver koblet på, kan man også indberette fra disses hjemmesider.

Hvis I i en overgangsperiode kommer til at indberette 2 steder - måske både på gudenaalaksen.dk og under Medlems login må I lige kontakte mig, så sørger jeg for, at den for meget indberettede fisk fjernes.

Jeg kan findes på venstremenuen Bestyrelse med navnet Ole Welling Hansen.

Netop for at undgå dobbeltindberetninger af Laks, er vores indberetningssystem stadig at finde her på LSF-hjemmesiden, hvor det plejer at ligge, men data bliver nu automatisk flyttet over på Gudenaalaksens database, hvor jeg også er Webmaster.

Men som nævnt:
Hvis du er interesseret i at have en Fangstdagbog på vores hjemmeside, er det vigtigt at du Indberetter via Medlems Login .

Vh.
Ole Welling
(Webmaster)

 

Slut paa siden
End of page