Tilbage til forsiden - klik her

Nyheder

Fundraising

Kilde/Info fra: Dansk Laksefond/Søren Larsen den 2014-04-22
Kære Alle

I samarbejde med Danmarks Sportsfiskerforbund afholder Dansk Laksefond en Fundraising til fordel for Danske Laks og Havørreder. Arrangement bliver afholdt lørdag den 26 april, og prisen er kr. 300,- incl. frokost.


Selvom det går fremad mange steder for vores bestande, er der stadig meget der skal gøres, før vi når vores mål om store selvreproducerende bestande. Vandmiljøet er under konstant pres fra landbrug og havbrug, og der er brug for modspil fra alle, som bekymre sig for vores natur. Skarv har vist sig at være en faktor af langt større betydning, end man tidligere har troet, så også her er der behov for en balanceret indsats. Ulovligt garn fiskeri er forsat et problem og fisk går tabt fordi kontrollen er utilstrækkelig og lovgivningen uhensigtsmæssig flere steder. Som sagt er der nok at tage fat på.

På dagen vil der være mulighed for at byde på forskellige effekter, som en lang række velvillige sponsorer har stillet til rådighed for DSF og DL. I praksis betyder det, at der vil være mulighed for at gøre en særdeles god handel, samtidig med at man støtter det gode formål.


se auktionskataloget i vedhæftede PDF - klik her


Der vil ligeledes være lotteri, hvor man for et beskedent beløb, kan vinde fine præmier.


På dagen vil der være mulighed for at se og få rundvisning i Sportsfiskernes nye og meget flotte hus, ligesom der er mulighed for at opleve Danmarks dygtigste fluebindere og fluekastere.Håber du/I har lyst til deltage og være med til at gøre en forskel.Tilmelding, brug nedenstaåen Link 1.


Venlig hilsen

Søren Larsen

Dansk Laksefond
Ånumvej 163
6900 Skjern
Tlf.: 97-354928 / 24 40 69 21
sl@vildlaks.dk
www.dansklaksefond.dk
Link 1 til emnets hjemmeside - Klik her

Fundraising
 

Slut paa siden
End of page