Tilbage til forsiden - klik her

Nyheder

Vedr. Indberetning af Laks

Kilde/Info fra: Webmaster den 2014-03-24
Kære Fiskekollegaer

Det er nu således, at I ikke længere behøver at indberette jeres Laksefangster 2 forskellige steder. Det er nok at gøre dette via den almindelige indberetning på Medlemssiderne, hvor jeres andre fangster også indberettes.

Hvis I i en overgangsperiode kommer til at indberette 2 steder - måske både på gudenaalaksen.dk og under Medlems login må I lige kontakte mig, så sørger jeg for, at den for meget indberettede fisk fjernes.

Jeg kan findes på venstremenuen Bestyrelse med navnet Ole Welling Hansen.

Netop for at undgå dobbeltindberetninger af Laks, er vores indberetningssystem stadig at finde her på hjemmesiden, hvor det plejer at ligge, men data bliver nu automatisk flyttet over på Gudenaalaksens database, hvor jeg også er Webmaster.


Hvis du er interesseret i at have en Fiskedagbog på vores hjemmeside, er det vigtigt at du Indberetter via Medlems Login - altså også Laks, som nu kommer automatisk på gudenaalaksen.dk.
Fordelen ved dette er, at du ikke behøver at skrive dit navn og Medlemsnummer mere end den ene gang, hvor du opretter dig som bruger. Samtidig kan du se dine Fangster og evt. 0-fangstindberetninger fra år til år.


Hvis ikke du er interesseret i en Fiskedagbog har du I LSF stadig indberetningspligt, og du kan derfor indberette fra menuen Indberetning som ligger under Dagkortsalg eller direkte fra indberetningen på Gudenaalaksen.dk, som ligger i menuen Laksefangster.

Herfra skal du selv sørge for, at dit Navn, Medlemsnummer påføres og at Langaa Sportsfiskerforening er valgt som minimum. I modsat fald bliver dine indberettede fangster ikke registrerede af vores kasserer.

Samtidig skal du dog vide, at hvis du indberetter herfra, vil du ikke kunne finde dine indberetninger i Medlemssiderne

Jeg anbefaler at alle LSF-medlemmer opretter sig som bruger via Medlems login. Gør dette allerede nu, så du er klar til at indberette, når sæsonen for alvor starter.

Vh.
Og knæk og Bræk

Ole Welling 

Slut paa siden
End of page