Tilbage til forsiden - klik her

Nyheder

Besked vedrørende indberetningerne -redigeret

Kilde/Info fra: Webmaster den 2014-03-12
Vi har erfaret, at enkelte medlemmer kunne ønske sig anonymitet i forbindelse med offentliggørelse af fangster.
Indberetningssystemet er derfor tilføjet en facilitet som gør, at dit navn kan fjernes fra vores offentlige visningsside.

Det fungerer således, at du i indberetningen under dit navn nu har mulighed for at vælge Ja til offentlig visning og Ja til Anonymitet eller Nej til Anonymitet.

Dette betyder, at hvis du vælger Ja til Anonymitet, vil din fangst blive vist på vores offentlige side LSF Fangstvisning, men dit navn vil stå som ********.

Uanset om du vælger det ene eller det andet, vil du stadig blive registreret i indberetningen nu eller automatisk efter sæsonens afslutning.

Ingen steder vil man offentligt kunne se dine fangstresultater, med mindre du har valgt Ja til offentlig visning og Nej til Anonymitet.
Det eneste bestyrelsen kan se er, om du har indberettet løbende eller ved sæsonafslutningen (vi anbefaler dog, at du indberetter snarest muligt efter din fangst-og evt vælger at anonymisere navnevisningen).

Husk at det er dine fangster og ikke dit navn, vi skal anvende i vores statistikmateriale - og ingen kan se antal fisk, du har fanget!


Vi er igang med at udarbejde et fælles indberetningssystem af Laksefangster i Gudenåen. Dette indberetningssystem vil blive på gudenaalaksen.dks hjemmeside.


Du vil i nærmeste fremtid høre mere om dette. Men kort fortalt ved vi, at de involverede kommuner vil se samlede resultater for deres investeringer i Lakseprojektet.

 

Slut paa siden
End of page