Nyheder

klik her til Forsiden
Nyheder
Deprecated: strlen(): Passing null to parameter #1 ($string) of type string is deprecated in /customers/e/2/7/langaa-sf.dk/httpd.www/aktivitetsinfo/info.php on line 103
Hvor er det ærgerligt!!
Kilde/Info fra: WEBmaster den 2013-02-01
Hvor er det ærgerligt at det kun er ganske få Lystfiskere som gør brug af de muligheder, der er lagt ind under Medlems Login på hjemmesiden.

Med de data som kan indlægges, kunne jeg lave statistikker over hvilke Arter der fanges i vores fiskevand, Hviske Arter og hvor mange der fanges i de forskellige Zoner, hvilke Agn der fanger mest, vægtklasser på fangsterne, hvornår på sæsonen der fanges flest fisk osv.

Da der i 2012 kun er 42 lystfiskere, som har anvendt mulighederne, kan jeg ikke med ansvarlighed udarbejde statistik over noget som helst.

Det der er mulighed for, er at lave en levende (dynamisk) statistik som løbende forandrer sig over fiskesæsonen.

I nedenstående link vil jeg vise et foreløbigt arbejde, hvor jeg har fremstillet en enkelt statistik, som viser registrering af totalfangster over årene 2009 til 2013. Da det som nævnt kun er resultater fra ganske få lystfiskere, vil jeg blot vise et eksempel på mulighederne og pointere at de viste søjler ikke repræsenterer et klart billede af fangster i LSF's fiskevande.
Link 1 til emnets hjemmeside - Klik her

Hvor er det ærgerligt!!
 
Slut paa siden
End of page